Grond afvoeren

Bij het leggen van een fundering voor een nieuwe woning, een ander soort bouwproject of bij het (opnieuw) inrichten van een tuin, moet vaak grond afgevoerd worden. Het afvoeren van grote hoeveelheden grond kan behoorlijk problematisch zijn. Het volume en het gewicht van de grond maken het lastig om het per auto of aanhanger te vervoeren. Vaak moet dit verdeeld over meerdere ritten worden gedaan, om overgewicht tijdens het rijden te voorkomen. Naast het feit dat er heen en weer gereden moet worden, moeten er tevens iedere keer weer afvoerkosten voor de grond worden betaald. Al met al kan het afvoeren van grond een behoorlijk tijdrovende en dure klus zijn. Wij hebben daar een makkelijke oplossing voor. Wij kunnen uw grond afvoeren op een eenvoudige manier, waarbij u geen tijd en geld kwijt bent aan onnodig werk dat wij voor u kunnen doen.

Eenvoudig grond afvoeren

Gaat u bezig met een project waarbij grote (of kleinere) hoeveelheden zware grond vrij zullen komen? Of bent u al aan de slag gegaan, maar weet u niet hoe u de grond kan storten op een hiervoor bestemde locatie? Schakel ons dan in. Wij kunnen uw grond voordelig afvoeren. Hoe gaat dit in zijn werk? Wij bezorgen een container die voldoende ruimte biedt voor alle grond die u kwijt moet. U vult de container. Dit gaat eenvoudig in zijn werk, omdat wij de container op de door u aangewezen plek neerzetten. Nadat u de container heeft gevuld, halen wij hem weer op. Wij takelen de container weg en vervoeren hem naar de stortlocatie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw grond terecht komt op een hiervoor bestemde plek. Zo hoeft u zelf niet heen en weer te rijden, of bijvoorbeeld een aanhanger te huren. Voor een voordelig totaalbedrag kunnen wij grond afvoeren en u volledig ontzorgen. Zo kunt u zich richten op de belangrijke zaken!

De voordelen van onze service voor het afvoeren van grond

Wilt u graag weten wat de voordelen zijn van het afvoeren van grond volgens onze werkwijze? Wij zetten de voordelen van het grond afvoeren met onze dienst graag voor u op een rij;
• U hoeft geen aanhangers of een vrachtwagen te huren voor de afvoer van grond.
• Grond afvoeren in een container werkt tijdbesparend.
• U betaalt slechts 1 keer afvoerkosten, via ons.
• Wij leveren een container voor grond afvoeren voor een voordelige prijs.
• U wordt volledig ontzorgd middels ons afvoerproces.

Laat nu uw grond afvoeren voor een lage prijs

Hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor het afvoeren van grond bij uw project? Wij leveren onze diensten aan zowel de particulier als aan de zakelijke klant en adviseren u graag. Zo kunt u kiezen uit verschillende formaten containers. Heeft u andere soorten afval waar u vanaf wilt? Ook kunt u bij ons terecht voor het laten afvoeren van puin, grofvuil en zelfs asbest, op een makkelijke en veilige manier. Neem contact met ons op en laat uw grond afvoeren op een snelle en eenvoudige manier. We helpen u graag!