Restafval afvoeren

Bij een verhuizing, een verbouwing of bij het herinrichten van een woning komt vaak veel restafval vrij. Ook kan, bijvoorbeeld vanwege de frequentie waarmee restafval door de gemeente wordt opgehaald, de hoeveelheid restafval van een huishouden of bedrijf aanzienlijk toenemen. Het lozen van restafval bij een stortplaats in de gemeente kan behoorlijk lastig en tevens prijzig zijn. Ook moet in uiteraard in de gelegenheid zijn om het afval goed te kunnen vervoeren naar de stortplaats. Dit is voor velen niet altijd mogelijk door het ontbreken van een aanhanger, of een auto met voldoende ruimte voor het afval. Restafval afvoeren kan aanzienlijk makkelijker worden gemaakt door middel van het huren van bijvoorbeeld een afvalcontainer.

Veel voorkomende problemen bij het opsparen van restafval

Het opstapelen en opsparen van restafval kan aanzienlijke problemen opleveren voor de bewoners van het pand, maar ook voor de omgeving. Zo kunnen dieren het afval gaan zien als een rust- of nestplaats. Afval trekt ongedierte aan zoals bijvoorbeeld ratten, die afgesloten zakken en dozen met afval kapot kunnen maken. Dit gebeurt zelfs als het afval geen etenswaren of geuren van voedsel bevat. Ook muizen en egels vinden vaak hun weg naar het afval, waarbij muizen bekend staan om het versnipperen van papier, piepschuim en plastic. Deze dieren gebruiken de materialen als nestmateriaal. Kortom, het bij de woning of bij het bedrijfsgebouw opslaan van restafval kan aardig wat last veroorzaken. Op tijd restafval afvoeren is dus niet alleen belangrijk voor u en uw gezondheid, maar ook voor de omwonenden en uw huisdieren.

Restafval afvoeren is eenvoudiger dan u wellicht denkt

Wij maken het mogelijk om restafval snel en zonder zorgen af te laten voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een container laten plaatsen, waarin u al het restafval verzamelt. U spreekt een bepalde periode met ons af, waarin u de container tot uw beschikking heeft. Zodra de container gevuld is kunt u hem laten ophalen. Het restafval afvoeren wordt op deze manier zorgeloos voor u geregeld en uiteraard volgens de voorschriften voor u geloosd. De kosten van deze service zijn laag en u bespaart met deze methode van restafval afvoeren vaak aanzienlijk wat geld, vooral wanneer u de kosten vergelijkt met die van het vervoeren en storten van afval bij de gemeentelijke stortplaatsen. Tevens heeft u geen zorgen over het zelf vervoeren van het restafval.

Waar kunt u restafval laten afvoeren?

Wij leveren een uitgebreide service voor het afvoeren van verschillende soorten afval. Zo kunnen wij voor u restafval afvoeren, maar bijvoorbeeld ook asbest en andere materialen die u tegenkomt bij bijvoorbeeld een verbouwing. Onze service is beschikbaar in een groot aantal plaatsen, waaronder bijvoorbeeld Vianen, Boxmeer, Cuijk en de regio Gennep. Neemt u gerust contact met ons op als u wilt weten of onze restafval afvoerservice ook in uw woonplaats beschikbaar is. Wij informeren u graag! Kies nu voor een zorgeloze manier van restafval afvoeren en maak gebruik van onze kennis en goede service op dit gebied. Wij zijn er om u te helpen en werken snel en op een voordelige manier.